UUDISTUSTA

Bloginetin taustalla olemme pitäneet sähköpostia yllä ja instagram on päivittynyt. Nyt on kuitenkin bloginetissä muutosten aika.
Bloginetin uusi bloggaaja Linda ja hänen kaviokkaat kaverit liittyvät bloggaajakuntaamme. Lämpimästi tervetuloa Lindalle! Näin Linda kertoo blogistaan: "~Minä olen 14-vuotias tyttö Mäntsälästä. Päivittelen blogissani aktiivisesti hevoseni sekä vuokraponini kuulumisista.
~Stigma on 8-vuotias trakehnertamma jonka kanssa valmennaudun säännöllisesti koulussa. Alamme valmentautumaan myös esteillä, kun Stigan kunto kasvaa. Tavoitteena olisi saada yhteistyö pelittämään ja sen jälkeen katsottaisiin vasta kisoja.
~Fantsu on 20-vuotias piensuomenhevostamma. Fantsua käyn vuokraamassa noin kerran viikossa. Vaikka Fantsulta löytyy jo ikää, niin sitä ei todellakaan huomaa, koska tällä tammalla energiaa riittäisi vaikka kuinka kauaksi aikaa!"
Toivotamme myös Ellin ja Nipsu-ponin lämpimästi tervetulleeksi bloggaajiimme!  13 vuotias Elli kirjoittaa blogissaan hänen ja suloisen connemara ruunansa Nipsun arjesta ja kilpailuista kuvitettuina ihanilla kuvilla. Teksti on sujuvaa ja helppolukuista, sekä mielenkiintoista.

Lisäämme uusista bloggajista tiedot piakkoin!
         
 
          
          Sitten hieman erilaiseen asiaan sillä Ella ei valitettavasti ole enään blogillaan Savua ilmaan mukana bloginetissä, kiitämme kovasti Ellaa ja Savua mukana olemisesta ja toivotamme hyvää jatkoa! 
            

Tässä vaiheessa olisi mukava kuulla teidän muiden ehdotuksia..
•Haluaisitko Bloginettiin jotain sisältökirjoituksia mitä ulkopuolisetkin on päässyt kirjoittamaan, tai ohjekirjoituksia? (Mitä?)
•Bloggaajien haastatteluja, omista bloggaajistamme vai vieraista?
•Haasteita tai kilpailukirjoituksia joita kaikki pääsisi blogiinsa raapustelemaan (minkälaisia aiheita)? 

 NYT SAATTE VAIKUTTAA




4 kommenttia:

  1. Arvonta !!! ja hankkikaa yhteistyökumppaneita nii saatte aidomman tästä sivusta. Ja mobiiliversio pois. Olis kiva tietää ootteko aikuisia vai jotain nuoria. Ja kirjoittakaa tänne postauksii jostain blogeista ja valitkaa aina kuukauden blogi. Tehkää tästä aidompi ! Ja banneri helpommaks :-)

    VastaaPoista
  2. Keskittykää enemmän oikeinkirjoitukseen. Teiltä puuttuu pisteet ja pilkut ja käytätte paljon huutomerkkejä. Etsikää yhteistyökumppaneita, niitä varmasti löytyy kun kerrotte heille blogiportaalista tarkasti. Ja panostakaa ulkoasuun, että tästä tulisi aidompi blogiportaali. Komppaan ylempää anonyymiä. Hyvä idea tämä blogiportaali on, ei en sano siis että ei olisi. Ja bloggaajien kirjoittamia postauksia voisi julkaista täällä. Ottakaa mallia blogitallista, haastatelkaa bloggaajia ja tehkää arvontoja ja haasteita. Olen samaa mieltä mobiiliversiosta. Käväisin täällä mobiiliversiolla ja blogiportaali ei silloin näytä kovin uskottavalta. Voisitte tehdä jonkun kisan jossa jokainen halukas kirjoittaa mielipidepostauksen tietystä aiheesta ja julkaisette parhaan täällä ja vaikka palkitsette. Tsemppiä.

    VastaaPoista
  3. Niin ulkopuolisten kuin omien bloggaajienne tekstejä yms. erilaisista asioista, siten että Bloginetti pysyisi aktiivisena. Esim. mielipidepostauksia jne olisi mielenkiintoista lukea. Myös haastattelut (ehkä mielummin vieraiden bloggaajien, tai sitten vaikka jonkun ei-bloggaavan hevosihmisenkin) olisivat kivoja. Erilaisia haasteita/kisoja olisi hauska seurailla, mikäli vain homma ei mene matkimiseksi.

    Kuten aikaisemmatkin jo sanoivat, ulkoasuun ja oikeinkirjoitukseen voisi panostaa, tällaisenaan tämä ei tunnu oikein "aidolta" blogiportaalilta. Yhteistyökumppanitkin toisivat paikalle varmaan enemmän porukkaa, ja uskoisin, että sellaisen saisitte, kunhan vain panostaisitte tähän ulkoasuun, oikeinkirjoitukseen sekä aktiivisuuteen.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kaikille tähän mennessä mielipiteensä laittaneille. Arvostamme niitä kovasti.

    VastaaPoista