HAAVEITA HEVOSISTA


Meillä on ilo kertoa teille vielä yhden blogin liittyneen mukaan bloginettiin nimittäin Haaveita hevosista- blogi. Näin Anna kertoo ihanasta blogistaan:
"Blogia kirjoittaa tammikuussa 12-vuotta täyttänyt heppatyttö Loimaalta. Blogiin kirjoitan rakkaasta harrastuksestani, hevosista. Käyn tallilla ainakin maanantaisin koulu- ja lauantaisin estetunnilla. Aika usein olen myös sunnuntaisin tai jonakin muuna päivänä tallilla. Omaa/yp/vuokrahevosta ei ole, mutta useimmiten blogissa seikkailee suokkiruuna Tapsa (Hilu-Tami), jolla treenailen lähinnä estepuolella. Kouluvalmennuksissakin tullaan käymään, vaikka se ei olekaan meidän vahvinta alaa.

Valokuvaaminen on tavallaan toinen harrastukseni. Kamerana minulla on Canon eos 600d ja siihen muutama erilainen objektiivi. Otan yleensä hevosaiheisia kuvia, mutta joskus saatan kuvata myös jotain muuta."

Samalla kerromme että Birkenhof Sylvia blogi jatkoi taas omillaan, kiitos heille mukana olemisesta ja onnea jatkoon :)

3 kommenttia:

  1. Hei! Olen teille useasti laittanut sähköpostia asiasta. Siihen ei tunnuta noteeraavan millään tavalla. Haluan blogini pois listoiltanne, joten olisitteko ystävällisiä ja poistaisitte sen mahdollisimman pian, kiitos. T. Mari / mkriding.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Taisi ylläpidolla aika nopeasti kiinnostus loppua..?

    VastaaPoista