ENSIMMÄISET BLOGGAAJAT

Bloginettiin voi aina hakea, lisää blogeja otetaan innolla vastaan! Vielä yksi blogi ainakin on tulossa kunhan yksi asia selviäisi. Mutta kumminkin asiaan, ekat mukana olevat blogit tulevat tässä!




Loputon tulevaisuus

Blogia kirjoittelee -00 syntynyt tyttö Kainuusta. Nimeni on JennaBlogissa esiintyvä hevonen on oma hevoseni, nimeltään Latour Real tutummin Lare.

Blogissa kerron meidän arjen menoista ja vähän kaikesta mahdollisesta, mitä päähän tuleekaan. Emme kisaa tällä hetkellä, emmekä varmaan koskaa, mutta keskitymme silti treenaamiseen ja muuhun yhteiseen toimintaan. Tulevaisuudessa tulemme todennäköisesti käymään myös valmennuksissa.






Pinkku ja Inkku


Blogi kertoo 12 vuotiaan tytön elämästä ja puuhastelusta poninsa Inkun kanssa. Inkusta saat lisää tietoa ylävälilehdestä.;) Kilpailemme esteillä 60-80cm ja koulussa He C-B tasolla vaihtelevin tuloksin. 





Mk Riding

Olet saapunut blogiin, jossa esiintyy kolme omaperäistä kaverusta, 23 vuotiaan kirjoittajan esittelemänä. Hevoset asuvat omassa tallissamme, jonka arkeen pääset tutustumaan blogin parissa. 

Täältä voit lukea tarinaa nuorten hevosteni kasvusta varsasta ratsuksi, sekä matkan esteratsusta, joka palauttelee itseään käyttökuntoon muutaman oloneuvosvuoden jälkeen. 






T E R V E T U L O AC A M  Team


Tervetuloa seuraaman 13-vuotiaan tytön arkea ponieni kanssa. Aapo (Ampo) on 18-vuotias russ-ruuna. Toinen ponini on Clara (Colorado IV) eestinurheilu hevonen vuosimallia 2005. Ponien kanssa kisaamme seuratasolla, 50-70cm esteillä, koulussa silloin tälloin HeC-tasolla. Ratsastus on ykköspaikalla, mutta tiukasti perässä tulee valokuvaus ja leivonta






   

Pieniä kavioita

Tuuli kertoo blogissaan kolmesta shetlanninponistaan, niiden kanssa touhuiluista ja niiden kuulumisista. Blogissa kerrotaan myös vuokraajien ratsasteluista, näyttelyistä, kisoista, Tuulin omista ratsastuskerroista ja kaikenlaista muuta maan ja taivaan väliltä!


Isa ja ponit
Blogissa seikkailee ponia ja hevonen ja heidän omistajansa 15v tyttö Vihdistä
Ponini asuvat omassa pihassamme reilu kahdenkymmenen hevosen tallissa.


Alladin on 6v ponini, joka tuli meille vuosi sitten. Alku oli aika kamalaa, mutta nyt olemme yhdessä oppineet ja kilpailemme esteratsastuksessa.

  Lotta on 5v fwb tammani, jonka kanssa treenaamme ahkerasti jotta   pääsisimme kilparadoille





Satulassa ja sen alla



Blogia kirjoittaa Camilla, 12-v tyttö Pohjois-Savosta. Blogissa kerron heppailustani ja päätähtinä toimii kaverini Liinun ponit Roomeo ja Jamppis sekä Koljonvirran ratsastuskeskuksen tuntiponi Hansu. Välillä myös muita tuntsareita tai muita poneja esiintyy blogissa. Blogissa kerron niin puskailuista, treenaamisesta ja pienistä kisoista.